Butikselev - Aarhus

Noella søger nu en butikselev, der vil være med til at præge udviklingen og bidrage til virksomhedens fortsatte eksplosive vækst gennem en butikselevsstilling i vores kommende butik på Strøget i Aarhus. Som elev hos Noella sørger vi for, at du får en grundlæggende udvikling gennem hele forløbet både inden for faget, men også personligt. Du vil som butikselev hos Noella gennemgå et uddannelsesforløb på to år, som omfatter sammenspillet mellem teoretisk og praktisk uddannelse. Du vil blive en del af et stærkt socialt team, og får her indsigt i områder som personligt salg, service, butiksdrift, indkøb og merchandising.

 

Vi forventer:

- At du kan holde hovedet koldt i en presset hverdag

- At du kan arbejde dynamisk, og har lyst til at indgå i et socialt team

- At du er løsningsorienteret, proaktiv og serviceminded - At du er interesseret i mode og er bekvemt ved kundekontakt

- At du har bestået en adgangsgivende uddannelse

 

Om Noella:

Noella er et internationalt fast-fashion brand til piger og kvinder. Siden 2016 har vores mål været at tilbyde de nyeste trends på markedet, og vi er altid på forkant med moden. Vi sælger på B2C- såvel som B2B-plan med over 800 eksterne samarbejdspartnere i form af forhandlere fordelt på over 12 markeder samt egne fysiske butikker og webshop. Vores målgruppe spænder bredt, og vi har stor fokus på value-for-money for kunden.

 

Ansøgning:

Såfremt stillingen har din interesse, bedes du sende din ansøgning og dit CV med tilhørende foto til CEO Lau Kjær Knudsen på e-mail: jobs@noellafashion.com. Venligst skriv i emnefeltet "Butikselev – Aarhus".

Din arbejdsplads bliver i butikken i Aarhus.

 

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt, men senest d. 1/11-20.

 

Tiltrædelse:

Tiltrædelse sker efter aftale, da vi venter på rette kandidat, men gerne hurtigst muligt.

Find os på Instagram

Følg os