Retur - Købt før d. 28/09-21


✅ Gratis ombytning
Vi ombytter gratis din ordre én gang, såfremt du ønsker en anden størrelse eller vil have en helt anden vare i til samme pris - på den måde sikre du dig at du får den rette vare uden ekstra omkostninger :-)  Brug blot det vedlagte ombytningslabel, ved returneringen.

Hvis dit label er blevet væk, kan du få et nyt her: https://bit.ly/noella-hentlabel

 

✅ Billig returnering
Hvis du ønsker at returnere med henblik på at få penge tilbage, og samtidig bruger vedlagte label, så trækker vi et administrationsgebyr på kun 39 DKK.


✅ Hurtig returnering
Vi behandler din retursag kort tid efter din returpakke er landet på vores lager. Behandlingssag er typisk 1-3 hverdage.


 
Noellafashion.dk giver dig selvfølgelig 30 dages fuld returret gældende fra den dag du modtagerdine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen.


 
OBS: “Gratis ombytning” og “Billig returnering” gælder kun for danske kunder.
 
 

Sådan gør du

1. Udfyld fortrydelsesformular (den kan printes nederst på siden) og pak den sammen med de produkter, du ønsker at returnere - du kan genbruge Noella-posen, som varerne blev leveret i.


2. Sæt det medfulgte returlabel fast på posen/pakken. Dette label er forudbetalt af os.


3. Indlever pakken til den transportør, som du har købt en returlabel til. Det vil ofte være dit lokale posthus eller nærmeste pakkeshop.


4. Husk at bede om en kvittering med et pakkenummer - dette er din forsikring, hvis pakken skulle blive væk undervejs, da du selv har ansvaret for pakken indtil den er leveret hos os.


5. Vi tilbagebetaler pengene til din konto så hurtigt det er muligt og senest 14 dage efter modtagelse. Tilbagebetalingen sker på sammen betalingskort som du har gennemført købet med. Der kan gå op til 30 dage før du modtager tilbagebetalingen alt efter hvilke kort du har brugt. 


Pakken bliver automatisk sendt direkte til vores adresse, når du benytter dig af det vedlagte returlabel. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet for produktet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.  Husk at vedlægge returformularen, hvorpå du noterer, om du ønsker dine penge refunderet, eller ombytning til en anden størrelse. Gem altid din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt.

 
 

Find returformularen her

Klik her og find returformularen


 

Er det en reklamation?

Ønsker du at reklamere over din varer skal vi altid have besked på mail (info@noellafashion.com) I mailen beder vi dig oplyse dit ordrenummer, samt tilsende billeder af hvordan varens stand er og hvad reklamationen drejer sig om, varen må først returneres når du har modtaget svar fra os.

Find os på Instagram

Følg os