Smukke og praktiske ammevenlige styles
AmmevenligbreastfeedingGravidgraviditetMusthavesNyhederPregnancyStyles

Smukke og praktiske ammevenlige styles

Skrevet af Noella Fashion d. 07 April 2021

Har du problemer med at finde graviditetstøj eller efterfølgende ammevenligt tøj, som er behageligt at have på samtidig med, at det er stilet og pænt? Hvis ja, så læs endelig videre! 

Hos Noella har vi en masse lækre styles til dig, som måske er gravid eller har planer om at blive det. 

Nedenfor ser du nogle af vores styles, der er mulige at vokse i og som også er ammevenlige. 

Vi mener, at det skal være muligt at være gravid og mor og stadig ligne sit bedste! Derfor har vi samlet de styles, vi mener er behagelige og selvfølgelig smukke. 

Gå på opdagelse i vores graviditets-styles som både er smukke, behagelige og med stretch, så du også kan vokse i dem. Derudover er der i mange af vores styles knapper foran, så du kan amme, uanset hvor du befinder dig.  

 

 

Lipe kjole

Vores Lipe-kjoler er allesammen super amme-og graviditetsvenlige. De har alle den her peplum-effekt, som giver luft fra maven og ned. Derudover er kjolerne i et åndbart materiale, så du kan have dem på selv hvis der er varmt. Det smarte ved Lipe-kjolerne er, at de har knapper foran og ned til det punkt, hvor peplummet starter, som gør at du nemt kan amme, selv mens du har kjolen på. Praktisk og nemt!

 

 

Bono bluse

Bono-bluserne er ikke med knapper, men er til gengæld med masser af stretch grundet den gode kvalitet. Derudover har det øverste stykke af ærmerne også puff-effekt. En behagelig - og meget smuk - bluse at være gravid i.

 

 

Rose bluse

Vores Rose-bluser findes i flere forskellige kvaliteter og farver, men fælles for dem alle er, at de har knapper ned langs fronten til det punkt, hvor peplummet starter. Derudover er de fleste i en stretchy kvalitet og de løse ærmer samt peplum-effekten giver dig en mere luftig og loose fit. 

 

 

Tatum sweatshirts

Tatum sweatsuits er en sikker vinder i alle situationer, men hvis du virkelig har brug for et komfortabelt sæt, som du kan hygge rundt i under din graviditet, kan vi varmt anbefale dette. Det er super blødt og har en løs fit. Hvis du ønsker en endnu løsere fit, så du er sikker på at kunne vokse lidt, kan du altid gå en størrelse op.

 

 

Birk kjolen

Birk-kjolen fungerer ret meget ligesom Lipe-kjolerne. Den eneste forskel er, at Birk-kjolen er ærmeløs. Den er helt ideel til en varm sommerdag, da peplum-effekten gør den luftig og du kan have bare arme. Hvis du ikke bryder dig om at have bare arme, kan kjolen med fordel styles med en t-shirt indenunder for et smukt og afslappet look. 

Læs flere artikler

Noella Ambassadors

31 October 2023

Julegavevilkår

23 October 2023

Find os på Instagram

Følg os