Nem og billig returnering

 

✅ Gratis ombytning
Vi ombytter gratis din ordre én gang, såfremt din bestilte vare ikke helt passer - på den måde sikre du dig at du får den rette størrelse uden ekstra omkostninger :-)  

 

✅ Billig returnering
Hvis du ønsker at returnere med henblik på at få penge tilbage, og samtidig bruger vores returlabel fra vores retursystem (se nederst), så trækker vi et administrationsgebyr på kun 39 DKK.

 

Du kan også komme ned i en af vores butikker og returnere helt gratis

Se vores butikker her: Noella butikker

    

Noellafashion.dk giver dig selvfølgelig 30 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen.

  

OBS: “Gratis ombytning” og “Billig returnering” gælder kun for danske kunder.

 

Har du en ordre der skal returneres?

Følg disse steps for at gennemføre en returproces:

 

1.  Besøg vores returside.

For danske kunder: Dansk retursystem

For norske kunder: Norsk retursystem

For svenske kunder: Svensk retursystem

 

2.  Login ved brug af dit e-mail og ordrenummer, som du finder i din ordrebekræftelse.

3.  Angiv det antal af varer du ønsker at returnere eller ombytte og vælg herefter årsagen til dette. Tryk herefter "Choose return method"

4.  Tryk herefter på "Please select how you want to return" og vælg "Få returlabel til sendt på mail"

6.  Tryk herefter på den sorte knap: Return Items

6.  Du vil typisk indenfor 5 minutter modtage en e-mail med returlabel og returseddel. Print disse og vedlæg returseddel i pakken og returlabelet tapet udenpå.

 

OBS: Vær opmærksom på at indlevere din returpakke til det leveringsfirma der er angivet på dit returlabel. Eksempelvis Bring.

 

Genbruger du din Noella pose, er det vigtigt at du dækker det oprindelige label til.

 

Hvornår modtager jeg min refundering?

Der kan gå op til 14 dage fra vi har modtaget din returpakke, til at pengene er tilbage på din konto. Så snart vi modtager din pakke, gør vi vores bedste for, at du modtager pengene hurtigst muligt. Vi bestræber os på at refundere beløbet samme dag som pakken modtages, omend der kan gå op til 3 hverdage, før refunderingen finder sted. Yderligere kan der gå 1-7 bankdage, før pengene er til rådighed på din konto. Vær opmærksom på, at behandlingstiden er fra dét øjeblik, hvor vi modtager pakken på vores lager. 

Beløbet refunderes tilbage til det kort der blev brugt, da du foretog ordren. Vi kan desværre ikke refundere pengene til en anden konto.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Det vil sige, du kan ikke sende en pakke retur uden omdeling eller pr. efterkrav.

Find os på Instagram

Følg os