Noella ambassadør

Noella ambassadør

Skrevet af Noella Fashion d. 19 August 2021

Kunne du godt tænke dig at blive ambassadør for Noella? Nu har du chancen. Vi søger kreative sjæle, som elsker at udtrykke sin stil. Elsker du mode og går op i at tage gode billeder? Du har nu muligheden for at indgå et ambassadør samarbejde med Noella hvor du på din Instagram skal promovere vores tøj. 


Hvad er en Noella ambassadør?

En ambassadør for Noella er en kreativ sjæl, der elsker mode og at tage billeder. Vi ønsker et langvarigt samarbejde hvor der skal laves 10 samarbejder årligt. Du vil ved hvert samarbejde få et gavekort på 1500 DKK til vores webshop, hvor du skal udvælge nogle af vores styles, og ud fra det udarbejde dit content. 


Hvem kan blive ambassadør for Noella?

Alle kan blive ambassadør for Noella. Vi ser dog gerne at vores ambassadører elsker mode og er gode til at tage billeder. Antal følgere betyder ikke noget, så længe man kan se du gør noget ud af dit indhold, og dine følgere engagerer sig for dit content. Derudover skal du være fyldt 18 år.


Hvordan tilmelder man sig?

Det er nemt at blive ambassadør for Noella - og så er det gratis. Du skal blot oprette dig på platformen DreamInfluencers.com, og sende en invitation til Noella Fashion. Så kigger vi din Instagram igennem.

Læs flere artikler

Noella Ambassadors

31 October 2023

Julegavevilkår

23 October 2023

Find os på Instagram

Følg os