Aalborg outlet store


Noella åbner den fjerde butik på kun 10 måneder

Kom forbi: Bispensgade 8, 9000 Aalborg og besøg vores nye Pop up Outlet butik 😍 

 

Det er med stoltheden i stemmen, når vi nu kan fortælle at vi nu har åbnet en butik i vores fødeby! Efter Noella nu har eksisteret i fire år, kan vi nu meddele at vi har åbnet en outlet butik, som også er første skridt mod at vores helt egen flagship store i Aalborg.

Brandet har indtil nu haft en afdeling i Tiffany i Bispensgade og har derudover flere end 800 forhandlere fordelt på 12 markeder – men nu er tiden altså kommet til, at vi vil have sin egen butik i byen.

Noellas outlet store er nu åbnet i Bispensgade 8 – nærmere bestemt lige overfor Pieces og Samsøe Samsøe.

 

 


Første butik i Aalborg

I August og September har vi åbnet en midlertidig en pop up-outlet, hvor du kan finde en masse kjoler, bluser, shorts, tasker og jakker med besparelser på helt op til 80%

“Vi har tidligere haft stor succes med outlets, der har kørt over et par dage.

Denne gang fortsætter vi helt frem til september, hvorefter vi bruger en måneds tid på at renovere lokalet, så det kan blive klar til Noellas flagship butik i Aalborg.” fortæller CEO Lau Kjær Knudsen.

 

 

 


Spar 50-80 % på sæsonvarer

I vores midlertidige outlet store finder du som tidligere nævnt et stort udvalg af alt inden for modetøj til kvinder - også højaktuelle sæsonvarer. Faktisk finder du nye varer hver uge.

“Priserne starter ved 150 kr. og fortsætter op til 300 kr. Der vil være en besparelse på 50-80 %, og vi fylder op på dagsbasis.

Man kan dermed hele tiden forvente noget nyt, når man kigger forbi hos – helt frem til september,” siger Lau.

At Lau og hans partner Mikael åbner deres fjerde butik som flagship store i netop Aalborg, er bestemt heller ikke en tilfældighed.

“Da vi startede for fire år siden havde vi ingen ansatte. I dag har vi over 35 medarbejdere, og vi ansætter i øjeblikket mange nye for at følge væksten.

Vi er enormt glade og taknemmelige for den opbakning vi har fået af Aalborggenserne. Derfor skal vi selvfølgelig også åbne en butik her”

Noella forventer at åbne sin flagship store primo november, der naturligvis skal fejres med stor åbningsfest.

 

Tekst og billeder er uddrag af vores artikel i MigogAalborg.dk og kan læses her

Find os på Instagram

Følg os