Nem og billig returnering

Noellafashion.dk giver dig selvfølgelig 30 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen.

 

Vi har gjort det nemt for dig

Klik her og bestil nemt et returlabelSådan gør du

1. Udfyld fortrydelsesformular (den kan printes nederst på siden) og pak den sammen med de produkter, du ønsker at returnere - du kan genbruge Noella-posen, som varerne blev leveret i.

2. Sæt en returlabel fast på posen/pakken. Denne er ikke forudbetalt af os, men kan købes på dette link:  Klik her og bestil et returlabel

3. Indlever pakken til den transportør, som du har købt en returlabel til. Det vil ofte være dit lokale posthus eller nærmeste pakkeshop.

4. Husk at bede om en kvittering med et pakkenummer - dette er din forsikring, hvis pakken skulle blive væk undervejs, da du selv har ansvaret for pakken indtil den er leveret hos os.

5. Vi tilbagebetaler pengene til din konto så hurtigt det er muligt og senest 14 dage efter modtagelse. Tilbagebetalingen sker på sammen betalingskort som du har gennemført købet med. Der kan gå op til 30 dage før du modtager tilbagebetalingen alt efter hvilke kort du har brugt. Pakken bliver automatisk sendt direkte til vores adresse, når du bestiller din returlabel via ovenstående link. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet for produktet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.  Husk at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse i pakken, hvorpå du noterer, om du ønsker dine penge refunderet, eller ombytning til en anden størrelse. Gem altid din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Tiffany betaler ikke for returnering af varer.

 

Find returformularen her

Klik her og find returformularen

 

Er det til julegave?

Alle bestillinger der er lavet fra d. 15/10-20 frem til 24/12-20 - tager vi retur og ombytter helt frem til d. 17/01-21.

Find os på Instagram

Følg os