Black Friday

Som de fleste nok har opdaget, så er den amerikanske tradition med Black Friday så småt ved at indtage Danmark. Det er en af de mange nye traditioner, som vi tager imod med kyshånd, fordi den giver os endnu en mulighed for at slå os løs og forkæle os selv lidt ud over det sædvanlige.

På Black Friday tillader man sig selv en smule ekstravagance, for butikker over hele landet sælger skønne produkter og varer til spotpris og Noella er naturligvis ingen undtagelse.

Hvad er Black Friday?

Kort fortalt så er Black Friday en amerikansk tradition og falder dagen efter Thanksgiving (Den amerikanske taksigelsesdag). Det markerer begyndelsen på julen for mange mennesker og det mente amerikanske detailforhandlere skulle fejres med et stort udsalg.

Det slog for alvor igennem i Danmark i 2015, hvor den blev dens største danske handelsdag nogensinde. Så det må siges at være en tradition, der er kommet for at blive.

 

Find de bedste tilbud hos Noella

Hos Noella vil vi naturligvis også være med til festlighederne, så på Black Friday kan du finde de mest enestående tilbud og fantastiske priser på udvalgte produkter i vores webshop. Der kan være mange penge at spare og det er en enestående mulighed for, at forkæle sig selv lidt ekstra i en årstid, hvor der ellers ikke er meget at fejre.

Hvad enten man vil have et par fantastiske nye støvler, en lækker varm pelsfrakke til vinteren eller noget helt tredje, så kan du finde det hos Noella på Black Friday. Hjælp os med at gøre dagen til en tradition, som danskerne kan nyde i mange år frem, for når vejret et gråt og vådt, så har man brug for noget at fejre.

Noella har i forvejen en masse vidunderlige produkter, der kan stille selv den mest kræsne kunder tilfreds, og når priserne så får Black Friday behandlingen, så bliver det kun endnu mere fristende. 

Forkæl dig selv og dem du holder af

Black Friday er et perfekt tidspunkt at gøre noget godt for sig selv eller en som man holder af. Er der en fødselsdag lige om hjørner og du er på jagt efter den perfekte gave, så led ikke længere for hos Noella har vi noget for enhver smag og priserne på Black Friday gør, at priserne bare endnu mere ekstraordinære.

Det er også en enestående mulighed for at komme på forkant med juleindkøbene. Der kan være mange penge at spare ved at købe julegaver i god tid, og når nu det er Black Friday, så kan man da lige så godt udnytte muligheden. Imponer venner og familie med nogle lækre gaver under juletræet fra vores store udvalg af bluser, kjoler og accessoires.

Black er Friday er kommer for at blive og hvis du vil have mest ud f den, så kig vore store udvalg igennem og find en masse lækre ting, som du kan forkæle dig selv med. Man skal have lov at slå sig løs nu og da.

 

God Black Friday

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr – hver måned! Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, vil du løbende modtage information om tilbud, produktnyheder, events, brugerundersøgelser, tips og tricks samt personlige anbefalinger af vores varesortiment. Det kan ligeledes betale sig at følge os, på de sociale medier. Her vil vi løbende afholde konkurrencer og komme med unikke tilbud samt nyttige tips og tricks. 

Find os på Instagram

Følg os