Content Creator - Fuldtid

Vi søger en passioneret content creator. Hvis du brænder for at skabe inspirerende indhold til sociale medier, så er det dig, vi leder efter. Det er vigtigt, at du kan agere naturligt foran kameraet, og det er en fordel, hvis du i forvejen har stor interesse for at arbejde med content - enten fra tidligere arbejde eller i din fritid. I øvrigt er det også en fordel, hvis du kan arbejde med redigering og retouch af content eller bruge et kamera / mobilkamera. 

Erfaring og uddannelse er ikke det vigtigste for os. Vi værdsætter i langt højere grad en person med den rigtige attitude, en villighed til at lære og masser af gåpåmod.

Som en del af jobbet vil du, sammen med et team af content creators, lave videoer og billeder, hvor du også selv kan agere modellen. Du vil også samarbejde med vores webshop-team om at udvikle nye kreative content-strategier og bidrage til idéudvikling. Samtidigt vil du bidrage til andre marketing-discipliner som influencer marketing. 


Profil:

• Har en æstetisk sans for selv den mindste detalje.

• Udadvendt med en positiv indstilling.

• Interesse for mode.

• Evne til at arbejde selvstændigt med koordinering og godt overblik.

• Gode formidlingsevner.

• Flair for sociale medier og opdateret på de seneste trends.


Arbejdsopgaver:

• Skabe indhold til vores sociale medier - primært Instagram og TikTok.

• Koordinere og tilkalde deltidscontent creators til optagelse af nyt indhold til kommende Noella drops/kollektioner.

• Deltage i vores større photoshoots, både med klargøring, koordinering samt skyde BTS indhold, for at øge outputtet fra disse dage.

• Bidrage til andre marketingdiscipliner som influencer-marketing, email-marketing og/eller Liveshopping på Meta, når tiden tillader det i forhold til din primære opgave som Content Creator.

 

Praktisk information:

Arbejdstiden er 30-37 timer om ugen, gerne fuld tid. 

Arbejdspladsen er beliggende på Karlskogavej 8, 9200 Aalborg SV.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Ansøgninger behandles løbende, så vi opfordrer til at ansøge hurtigst muligt.

Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende din ansøgning samt CV til jobs@noellafashion.com. Det er et stort ønske, at du også sender enten tidligere content, som du har lavet, eller noget content, som du tænker kunne være relevant for os at vurdere din kunnen ud fra. 

Venligst skriv i emnefeltet "Content Creator - Fuldtid".

Såfremt du har spørgsmål til jobbet, bedes du skrive til pbo@noellafashion.com.

Find os på Instagram

Følg os