4 modetendenser du ikke kan undgå i efterårets modebillede

4 modetendenser du ikke kan undgå i efterårets modebillede

Skrevet af Noella Fashion d. 16 August 2021

Dette efterårs modebillede byder på farver og print. I år er der mange klassikere, der har fået en moderne make-over, så du kan se frem til en masse fede detaljer. Moden er altid i bevægelse og ændrer sig konstant, der kommer hele tiden nye trends på banen, og det kan være svært at følge med. 

Der er særligt 4 tendenser du ikke kan komme udenom dette efterår. Læs med i dette indlæg og bliv klogere på 4 af 2021’s største modetendenser i efteråret. 


1. Blomsterprint

2. Check it out

3. Vesten

4. Det klassiske outfit

 

 

1. Blomsterprint

Mange forbinder blomsterprint med forårs- og sommermoden, men dette efterår er det også rykket ind i garderoben. Brug blomsterprintet alene for et feminint look eller style printet med et par jeans eller en strik for et cool outfit med mere kant. 

Vores bud på blomsterprint kommer både i kjoler, bluser og nederdele. Vores Hosk Dress er en slå-om kjole og kommer i det fineste lilla blomsterprint. Style kjolen alene, under en strik eller med et par jeans. 

Hvis du er mere til en fin bluse i blomsterprint, er vores Hof Blouse en sikker vinder. Blusen kommer i det fineste lyseblå blomsterprint, med den populære smock effekt ved halsen og ærmerne. 

 

 

 

2. Check it out

I efterårets modebillede vil du ikke kunne komme udenom tern. Det klassiske mønster er for alvor kommet tilbage i modebilledet.

Hanna Dress er den smukkeste grønne kjole med sorte tern. Kjolen har de populære ballonærmer, som også vil være at se i efteråret. Style kjolen med et par jeans eller et par cool højskaftede støvler for et mere råt og hverdagsagtigt look. 

Gå all-in på tern og find et sæt. Vores Flow Sweatshirt og Aia Sweatpants er det perfekte sweatsuit, som både er et skønt hverdagsoutfit og perfekt til afslapning. 

 

 

 

3. Vesten

Vesten har det seneste år været meget populær, og dette efterår er ingen undtagelse. Vesten er simpelthen bare et musthave i efterårsgarderoben. Brug din strikvest ud over en fin kjole eller en skjorte, for det perfekte look. 

Harbor Knit er den skønneste lilla strikvest. Vesten har et firkantet snit og v-udskæring. Skab et klassisk og elegant look ved at style strikvesten over en hvid skjorte. Brug vesten over en kjole for at skabe et casual og stilet look.

Hvis du er vild med vest-looket, men ønsker noget anderledes end bare en strikvest, er vores Harris Dress noget for dig. Kjolen har et udtryk som en lang vest. Style den med en t-shirt eller en skjorte under, for et fedt og anderledes hverdagslook.

 

 

 

4. Det klassiske outfit

Klæd dig efter hverdagens gøremål i den klassiske uniform, som altid er der hvis tøjkrisen rammer. Det klassiske outfit består af et par fede jeans eller bukser, en top og en oversized blazer. Dette outfit vil igen dette efterår være en stor del af modebilledet.

Hunter Blazer er en klassisk sort blazer, køb den i et par størrelser større end normalt for et oversized look. Style den med vores Hayden Pants og Hey Statement Tee, for et fedt hverdagslook. 

Dette sæt kan nemt dresses op eller ned alt efter anledningen. Skift dine sneakers ud med en stilet, eller udskift toppen med en skjorte.

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os