7 favoritter til din fest

7 favoritter til din fest

Skrevet af Noella Fashion d. 26 February 2024

Pailletter, glimmer og masser af detaljer er absolutte favoritter til efterårets og vinterens mørke aftener, år efter år. Herunder kan du se syv fantastiske styles, med masser af glimmer, detaljer og pailletter, der kan lyse enhver fest op. Vælg din favorit og gør dig klar til at imponere!

 

Teagan Lg. Dress

Teagan Lg. Dress er en meget smuk og elegant lang paillet kjole. Kjolen har lange ærmer og en slids foran, der gør den nem at bevæge sig i. Teagan fås i hele syv fantastiske farver, der alle er dækket af de flotteste pailletter, så du kan blive klar til fest.

Vienna Midi Dress

Vienna Midi Dress er en fantastisk smuk festkjole, der passer perfekt til efteråret og vinterens fester. Kjolen har det flotteste shine, der fanger lyset og fremhæver alle de flotte detaljer. Vienna har også en slids foran og fås i tre skønne farver. 

 

 

Texas Lace Dress

Texas Lace Dress er en anden af Noellas populære festkjoler. Texas Lace Dress er den flotteste korte blondekjole med lange ærmer. Kjolens detaljerede og transparente ærmer, giver den et super flot og feminint udtryk. Kjolen fås i to skønne farver, sort og rød, der kan bruges hele året rundt. 

Verona Midi Dress

Verona Midi Dress er anden af Noellas efterspurgte paillet kjoler. Verona Midi fås i de tidløse farver Black w/black og Grey w/silver. Kjolen er pyntet med de flotteste pailletter og har en slids foran, så du kan danse helt uden begrænsninger. Verona Midi passer til enhver festlig lejlighed og kan styles både med et par flotte støvler eller dine yndlings stiletter. 

 

 

Maine Taylor Dress

Maine Taylor Dress er en af Noellas korte festkjoler. Kjolen er fremstillet i 100% polyester jacquard, der fremhæver dens skønne farvekombinationer. Maine Taylor har flotte flæse detaljer i bunden og fås i de to smukke farver, Silver/Gold Mix og Lilac/Blue Mix. 

Tess sæt 

Noellas Tess sæt er et af Noellas efterspurgte sæt, der også passer perfekt til fest. Sættet består af vores glitrende Tess Ivette Tee og Tess Pants. Sættet fås i flere skønne farver og kan nemt styles med stiletter eller et par fede sneakers for et mere casual look.

 

 

Teagan Crossover Bag

Teagan Crossover Bag er en af Noellas populære tasker. Teagan er en smuk paillet taske, der fås i farverne Royal Blue, Beige Mix og Black Mix. Teagan er den oplagte festtaske, der kan tilføje fest og farver til ethvert outfit.

 

 

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os