Tasker til din hverdag

Tasker til din hverdag

Skrevet af Noella Fashion d. 26 February 2024

Leder du efter en ny taske?

Noella har et bredt udvalg af tasker til enhver lejlighed, så du kan finde præcis den taske, der passer til dine behov. Du kan blandt andet shoppe vores populære crossover- og skuldertasker, der er smukke og behagelige at have med på farten i hverdagen. 

 

 

Ella Bag Medium

En af Noellas efterspurgte tasker er Ella Bag i størrelsen medium. Den kommer i tre flotte farver, brun, grå og army. Tasken består af to rum og en mindre lomme foran, så du nemt kan have dine nødvendige nips med på farten. Med Ella Bag følger to forskellige remmer, en kort og en lang, der også kan tilpasses i længden. Tasken er fremstillet i 100% vegan leather. 

Hatly Bag 

En anden efterspurgt taske fra Noella er Hatly Bag. Tasken fås i tre flotte  farver, sort, beige og offwhite. Det særlige ved Hatly Bag er, at taskens yderside består af det flotteste flettede faux suede. Tasken har en lang rem der nemt kan justeres i længden. Hatly er fremstillet i 100% faux suede.

Brick Bag

Brick Bag er en af Noellas super cool tasker. Den er vævet i vegansk læder og kommer i et stort udvalg af skønne farver. Tasken er puffy og super blød i kvaliteten. Derudover har tasken en rem i matchende læderlook. Brick Bag er fremstillet i 100% faux leather. 

 

 

Blanca Multi Compartment Bag

Blanca Multi Compartment Bag er en klassisk crossover-taske med to rum og en mindre lomme foran. Noget der gør Blanca Bag helt speciel, er at den findes i et stort udvalg af farvekombinationer, så du kan vælge præcis den farve der passer bedst til dig. Blanca Bag har to forskellige remme, en kort og en lang, så den nemt kan tilpasses dine behov og bæres på forskellige måder. Tasken er fremstillet i 100% vegan leather. 

Blanca Bag medium

Noella Blanca Bag i størrelsen medium er lidt mindre end Blanca Multi Compartment Bag. Denne taske findes også i et stort udvalg af farvekombinationer, så du kan vælge præcis den farve, der passer bedst til dig. Denne Blanca Bag  har også to forskellige remmer, en kort og en lang. Tasken er fremstillet i 100% vegan leather.

 

Holdall Weekend Bag

Hvis du er på udkig efter en større taske end de klassiske hverdagstasker, så er vores Holdall Weekend Bag måske noget for dig. Holdall er en super cool og rummelig weekendtaske, med masser af plads til alle dine ting. Holdall fås i to forskellige størrelser. 

 

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os