Hvide skjorter
DetaljerMusthaveSkjorterTrend

Hvide skjorter

Skrevet af Noella Fashion d. 25 February 2021

 

Her hos Noella sælger vi en masse hvide skjorter. Selvom skjorterne måske ligner hinanden og ser klassiske ud, så har de alle en lille detalje, som skiller sig ud fra den helt klassiske, hvide skjorte.

 

 

Rose Blouse

Den første er f.eks. vores Rose Blouse. Rose Blouse har elastik i ærmet, som går ind og skaber mere peplum. Derudover har Rose Blouse en rigtig lækker stretch-kvalitet til forskel fra de klassiske skjorter, som man knap nok kan bevæge sig i. Rose Blouse er super stretchy og lækker at have på, og så har den selvfølgelig det her peplum, som giver et rigtig feminint touch til den hvide skjorte.

 

Find skjorten her

 

 

 

 

Celina Pearl Shirt

Det her er Celina Pearl Shirt, hvilket selvfølgelig er pga. de fine perledetaljer hele vejen langs kraven. Derudover har den en fin slids i siden, og den har ovenikøbet også lidt ekstra længde, så du til sommer har mulighed for at smide et par cykleshorts under og bruge den som kjole.

 

Find skjorten her

 

 

 

 

Tate Shirt

Vores tredje skjorte er vores populære Tate Shirt. Den har, ligesom Rose Blouse, også nogle lidt større ærmer og den lækre stretch-kvalitet. Derudover er manchetten ekstra lang, som gør at den får endnu mere peplum effekt. Udover det, så har Tate Shirt en rigtig fin detalje bag på, hvor man kan se den strutter mere ud, så den bliver mere oversized og puffet. Tate Shirt går også længere ned bag på, som gør den ekstra fin, hvis man f.eks. styler den med en vest. Derfor vil vi også vise, hvordan det ser ud.

 

Tate skjorten passer perfekt sammen med vores Kala vest. Kala vesten har fået v-udskæring og en lille slids i siderne, så den falder lidt mere ned af skjorten. Det fede ved vesten er, at den ikke skjuler de pufærmer, som Tate Shirt har. Derudover kan man også se, at den stikker ud ned under vesten - både foran og bag på. Det giver en super fin og feminin effekt til vesten.

 

Find skjorten her

 

 

 

 

 

Produkter fra dette blogindlæg: 

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os