Efterårets jakker - Hvilken skal du vælge?

Efterårets jakker - Hvilken skal du vælge?

Skrevet af Noella Fashion d. 09 October 2023

Efterår betyder koldere temperaturer og farvel til sommerens varme. Det er tid til at finde efterårsjakkerne frem igen. Men hvilken jakke skal du vælge  i år? Efteråret og vinteren 2023 byder på et bredt udvalg af både forskellige længder, farver og materialer. Her kan du læse mere om de forskellige typer jakker du kan købe hos Noella dette efterår.

 

 

Nia Jacket Camel

Den tidløse uldjakke

Uldjakken vil altid være et sikkert valg, den vender tilbage år efter år. Det gælder både den lange klassiske uldfrakke og den kortere uldjakke. Vores lange uldfrakke, Nina Drape Coat med bindebånd i farven Light Beige, er den lækreste frakke, der kan holde dig varm gennem efteråret. 

Hvis du er mere til en kortere uldjakke, skal du tage et kig på vores Nia Jacket Camel, med knapper og bindebånd - begge jakker passer perfekt til både hverdag og festlige anledninger. 

Hvis du leder efter en kort uldjakke der kan hole dig varm, så er Noellas Viksa Jacket eller Koi Shirt Jacket måske noget for dig. Begge jakker er fremstillet i 60% uld og fås i stort udvalg af farver. 

 

 

Noella Nari Puffer Coat Army Mix

Det puffede look 

Nanna Puffer Coat er den fedeste loose fit dunfrakke i den lækreste kvalitet. Den fås både i en lang- og en kortere model. Den er perfekt til vinter, hvor den dækker de praktiske behov og holder dig varm, samtidig med at den er rigtig fin og nem at style, tilføj et par støvler for at give outfittet lidt mere kant.

Hvis du ikke er til loose fit, men mere til regular fit, kan vi anbefale dig at kigge på vores Nari Puffer Coat. Nari Puffer har det også det fede puffede udtryk, frakken er uden hætte og fås i flere lækre farver. 

Er du mere til farver, skal du tjekke vores Nelli Puffer ud. Denne fås i en lang sort model, med et skinnende udtryk. Derudover findes Nelli også i en kort model i farverne Silver Metal og Fuchsia

 

 

Noella Nabi Mix Coat Army/Lime

Overgangsjakker til hverdag og fest  

Hvis du synes at uld og dun bliver for varmt først på efteråret, så kan vi anbefale dig at tage et kig på vores skønne overgangsjakker.

Vores Nabi Mix Coat i farven Army/Lime er en cool quiltet jakke, der er perfekt til hverdag. Jakken har de flotteste ternede ærmer, der er med til at give den et lidt råt udtryk. Den er derfor perfekt at style med jeans og en t-shirt eller som modspil til dine kjoler. 

 Payton Teddy Coat i farven Army er en lækker overgangsfrakke i loose fit, der holder dig varm gennem efterårskulden. Frakken har knapper hele vejen ned, hvilket giver et klassisk frakke-look. Den er perfekt både til hverdagsbrug og festlige anledninger. 

En helt ny overgangsfrakke hos Noella, er Julian Coat i farven Salt & Pepper. Julian Coat er en lang super flot frakke, der lukkes foran med to knapper. Frakken kan nemt styles til både hverdag og et mere formelt look.

En anden nyhed du finder hos Noella, er vores flotte Jesse Jacket. Denne jakke har et loose fit og fås i to skønne farver. Jakken er fremstillet i 100% polyester og lukkes foran med knapper. 

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os