Julegaveguide 2023

Julegaveguide 2023

Skrevet af Noella Fashion d. 26 February 2024

Julen er en fantastisk tid på året, men det kan være svært at finde de helt rigtige julegaveideer. Leder du efter den helt perfekte gave til hende? Så læs med her og lad dig inspirere af vores smukke udvalg af julegaveideer.

Herunder har vi samlet vores bedste bud på julegaver fra Noella, her finder du gaveideer til en bred aldersgruppe og i flere priskategorier. 

 


Gaver under 500 kr.

En god gave behøver ikke at koste en hel masse, derfor har vi samlet vores bedste bud på julegaver fra Noella til under 500 kroner. 

Den første gaveide er vores smukke og populære Liana Knit Sweater, der kan holde dig varm hele vinteren. Denne strik fås i et stort udvalg af farvekombinationer og kan bruges af kvinder i alle aldre. 

En anden gave, der helt sikkert vil falde i god jord, er vores vidunderlige Teagan Crossover Bag. Denne taske er dækket af smukke pailletter og er helt perfekt til ethvert nytårsoutfit. Tasken fås i tre skønne farver. 

Vinterens kulde kan være hård i julen, derfor kan du ikke gå galt i byen med vores næste gaveide. Noellas Pacy Knit Beanie er en skøn hue, der fås i flere tidløse farver. Pacy er fremstillet i 19% merino, så den nemt kan holde dig varm hele vinteren.

En sidste julegaveide, til under 500 kroner. er vores smukke Kendra Bag Black. Denne taske er fremstillet i 100% fake suede og er den perfekte hverdagstaske. Kendra består af et større rum og to mindre lommer foran, derudover kommer tasken med to remmer, så den nemt kan bæres på forskellige måder. 

 

 

Gaver over 500 kr. 

Hvis du er på udkig efter en gave til mere end 500 kroner, så kig med her og se vores bedste julegaveideer i denne prisklasse. 

Vores første bud på en smuk julegave til hende er Noellas Verona Short Dress. Kjolen fås i to tidløse farver med pailletter. Verona har elegante detaljer i bunden og på ærmerne. Denne kjole er perfekt til enhver festlig lejlighed og kan bruges hele året rundt. Verona fås også i en længere model.

En anden kjole, der vil blive et hit under juletræet, er vores fantastiske Sierra Dagmar Dress. Kjolen fås i to flotte farver med shine. Sierra Dagmar er den oplagte festkjole og kan styles både med stiletter eller er par cool sneakers. 

Hvis du leder efter den helt rigtige taske at lægge under træet, så er Blanca Bag Medium måske noget for dig. Denne taske består af to større rum og en mindre lomme foran, derudover medfølger en kort og en lang rem. Blanca Bag fås i et stort udvalg af skønne farvekombinationer. 

Hvis du er på udkig efter en større taske, så er Holdall Weekend Bag måske den helt rigtige. Denne taske er en stor weekendtaske, der kan bæres af kvinder i alle aldre. Den har masser af plads til alle de nødvendige ting til en weekendtur. Tasken er fremstillet i 100% genanvendt materiale. 

 

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os