Mix n' match spring 21
MixNMatchMusthavesNyhederSpringStyles

Mix n' match spring 21

Skrevet af Noella Fashion d. 23 March 2021

Mix n' match med vores nyeste forårs styles. 

Vi går farverige og lysere tider i møde, så hvorfor ikke blande det med farverige og lyse styles.

Glædelig forårsshopping!  

 

Striktrøjer har længe været en fast del af de flestes garderobe, men nu er strikbluser og t-shirts for alvor kommet ind i billedet. Det hænger helt sikkert sammen med, at strikketrenden er kommet frem i 2020, hvor der har været markant mere tid til hobbyer.

Vores nye Elsa Polo i strik med skjortekrave er derfor forårets absolut fedeste item at anskaffe sig. Derudover har Elsa de smukkeste perleknapper, der er et helt smykke i sig selv.


Elsa Polo strik passer perfekt med et par lyse momjeans som vores Cille jeans, og vores nyeste Celine uldjakke. Outfittet er både feminint og casual. Denne kombination undersøttes fint af vores hvide sneakers, der har en fin lille sølvdetalje.

 

 

 

 

 

 

Hvem glæder sig ikke til sol, bare ben og is? Men selvom de danske somre kan blive varme, så er det altid godt at have en strikvest over armen, så man nemt kan regulere varmen. 

Vores nye Zia Dress med pufærmer og peplum i bunden gør den helt perfekt med en Louis vest til. Skab lidt kontraster til det nuttede og feminine med en sort nylontaske og chunky sneakers med sorte detaljer. 

 

 

 

 

 

 

Vi elsker kjoler ved Noella, det har du helt sikkert allerede opdaget! Hvis du gerne vil gå i kjole, men ikke vil have bare ben, er vores Ciello Dress helt perfekt. Skab et cool outfit ved at smide vores nye detaljerede Hush Knit over og en Tote Bag over skulderen. 

Vi synes, at alle kjoler bliver mere hverdagsprægede og sporty med et par hvide sneakers.

 

 

 

 

 

 

Vores Kala Cardigan er både vores bestseller om sommeren og om vinteren. Det skyldes det luftige udtryk, og at uld er varmeregulerende og derfor både kan bruges i kulde og varme. 

Skab et perfekt hverdagsoutfit med en basic Viva Tee og en lang Bora Denim Skirt. Fremhæv den sandfarvede t-shirt og striberne i cardiganen ved at sætte vores sandfarvede sneakers til. 

 

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os