Ny kollektion: Express SS21 - Drop 1

Ny kollektion: Express SS21 - Drop 1

Skrevet af Noella Fashion d. 10 May 2021

Vi håber I kan mærke den varme stemning igennem vores nye Express Spring/Summer-kollektion.

Længslen efter feriestemning, varmt havvand og stærk sol har det sidste år været større end normalt. Derfor har vi valgt at dedikere en ekspreskollektion til et univers af stærk sol, kraftige skygger, kaktusplanter og marokkanske puder, som netop har været med til at inspirere til vores nye kollektion.

I kollektionen finder du et mix af feminine detaljer, rå kant og en masse summervibe med attitude. Materialerne er alt lige fra florlet viskose og hør til vasket denim, casual jersey og luftige strik.

Det marokkanske tema har været narrativet til stemningen omkring kollektionen og kan associeres til den ekstreme varme, solrige udenlandske stemning og billedet af det boblende udendørs byliv.

 

Se hele kollektionen

 

 

 

 

 

Kjolerne

Der er en blanding af bohemiske, blomstrede og sweat-kjoler i det nye drop.

Det bohemiske udtryk med en masse lag som Ines Dress eller i hvidt broderi som Shelli Dress, har et organisk og let udtryk over sig, som passer perfekt til en lun sommerdag.

Ellers finder du Liber og Base Dress som er mere traditionelle sommerkjoler. Begge kjolerne er i et løst fit og i let materiale skabt til en Cafétur i solen.

Tweedy Dress er udsprunget af den behagelige sweat-mode, der er spirret frem i epidemi-tiden. Sweatkjolen er både sporty og feminin og passer både perfekt til et aktivt liv eller ren afslapning.

 

 

 

 

 

 

Strik

Det bohemiske udtryk går igen i vores Krash Cardigan med sit fine hulmønster og store perleknapper. Cardiganen er let og luftig og opgraderer ethvert outfit.

Hvis du er mere til lukkede strik, er Hush Knit i et let materiale og med fine detaljer, der skaber et gennemført outfit.

Til de kølige sommeraftener er Ball Knit ideel. Den er chunky og varm, men med et hulmønster, der giver den et let udtryk.

 

 

 

 

 

 

Underdele

Vi har fokuseret på, at underdelene skal være behagelige og nemme at style. Cille Shorts er udsprunget af vores populære Cille Jeans, dog med en flænset kant, der giver et super råt udtryk. Denim Shorts er et item, der fungerer til alle dine overdele og giver kant til et outfit.

Hørshorts er det absolut behageligste du kan have på om sommeren. Hør har varmeregulerende egenskaber og er derfor åndbart og skønt for huden selv de varmeste dage.

Vi har også i denne kategori ladet os inspirere af sweatmoden og derfor skabt Tweedy Shorts, der er lækre til både afslapning og aktiviteter.

 

 

 

 

 

 

Bluser

Bluserne i vores nye drop afspejler den varme sommerdag, hvor man helst vil have noget løst og behageligt på, men ikke vil gå på kompromis med looket. Derfor finder du løse, men detaljerede sommerbluser i alt fra hør som Livit Blouse og Versi Tee til en tynd og chrisp bomuldskvalitet som Lipe Top.

Lief Top og Villa Shirt har et bohemiske udtryk med sin lette kvalitet, flæser og broderi, der emmer af sommer.

 

 

 

 

Se hele kollektionen

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os