Skjorten har vundet stort indpas i modebilledet

Skjorten har vundet stort indpas i modebilledet

Skrevet af Noella Fashion d. 06 May 2021

Skjorter er normalvis kendt som det mest formelle, man kan trække i. Det syn har i den grad ændret sig i løbet af det sidste års tid. Skjorten er nu blevet et go-to i alle situationer, både til et par tights, habitbukser eller et par ripped jeans.

 

Vi har samlet vores bedst sælgende skjorter herunder med vores bud på, hvorfor det lige præcis er dem.

 

1. Rose Blouse

2. Lucille Shirt

3. Kiki Shirt

4. Tate Shirt

5. Celine Shirt

 

Rose Blouse – den feminine

Rose Blouse er fin til hverdag, men kan også sagtens bruges til festlige anledninger på grund af dens feminine peplum i bunden og ballonærmer, der skabes ved hjælp af elastikkanten i ærmegabene.

 

Rose Blouse er desuden god til firkantede kropstyper, da elastikken i livet giver talje og timeglasfigur. Sidst men ikke mindst er skjorten i stretchy kvalitet og meget behagelig at have på.

 

 

 

 

Lucille Shirt – den rå og detaljerede

Lucille Shirt har et råt udtryk med sine broderede detaljer, der har western-lignende associationer. Derudover går Lucille en anelse ind i livet og giver en feminin silhuet, som giver en god kontrast til det rå udtryk. Skjorten har ballonærmer, smukke detaljer og et perfekt fit.

 

For et chik look kan du kombinere skjorten med et par habitshorts. Da Lucille findes i mange farver, kan du afprøve trenden colorblocking, der går ud på at sætte kontrastfarver sammen – fx gul & violet og blå & orange.

 

Eller gå mere safe til værks med et tone-i-tone outfit med en af vores mange strikveste.

 

Find Lucille her

 

 

 

Kiki Shirt – den pyntede

Kiki Shirt er en A-formet skjorte, og er derfor god til stort set alle kropstyper. Kiki Shirt har store detaljerige ærmer, perleknapper og kinakraven gør den specielt ideel til en strikvest.

 

Perfekte sæt til grillfesten eller som arbejdsuniform. Skjorten har referencer til den maskuline hvide skjorte, men med en masse smukke detaljer, der fremhæver det feminine.

 

I SS21-moden ser vi især de klare toner som lyserød og lavendel, hvilket du også finder Kiki i.

 

 

 

 

Tate Shirt – den klassiske 

Tate Shirt er en af vores bedst sælgende skjorter, da den for de fleste er nem at forholde sig til i sit simple udtryk. Den simple skjorte skiller sig alligevel ud ved at være længere bagpå, have lange manchetter og en fin detalje på ryggen.

 

De store ballonærmer og snittet på skjorten er god til vores populære Kala-Veste.

 

 

 

 

Celine Shirt – den klassiske med en twist

Celineskjorten minder på nogle måder om Tate Shirt, men den er lidt længere i pasformen og så er kraven prydet med de fineste perler. Celine Shirt har et klassisk oversized herreskjortefit, men med en feminin krave, der skaber en pæn kontrast. 

Sæt cykelshorts til for at skabe et sporty look, der både er cool og ikke mindst behagelig at have på. Mix outfittet med en slip-in sandal, der dresser cykelshortsene op.

 

Find Celine her

 

 

@frejasofiemunck viser sin foretrukne Noella-skjorte frem her.

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os