Hvordan skal jeg vaske pailletter?

Hvordan skal jeg vaske pailletter?

Skrevet af Noella Fashion d. 26 February 2024

Hos Noella er vi vilde med pailletter og har et stort udvalg af smukke pailletkjoler. Et ofte stillet spørgsmål er derfor: Hvordan skal jeg vaske min pailletkjole? 

Læs med her og få et overblik over, hvordan du bedst muligt  passer på din pailletkjole. 

 

 Hvordan skal den vaskes?

Når du har brugt din pailletkjole og det er blevet tid til at vaske den, er der et par forskellige muligheder. Vi anbefaler at du sender kjolen til rens, eller vasker den i hånden. 

En professionel udført rens er uden tvivl den mest skånsomme mulighed for din kjole, så du undgår at lave skader på den. Hvis du vælger at vaske din kjole i hånden, er der flere ting du skal være opmærksom på. 

 

 

Vask med forsigtighed

Først og fremmest er det altid en god ide at vende kjole på vrangen, inden du vasker den. Kjolen bør vaskes i koldt vand med et mildt vaskemiddel, den må gerne ligge i blød i fem minutter.

Når du vasker din kjole er det vigtigt den ikke vrides eller skrubbes, da dette kan bukke og ødelægge pailletterne. Når du har skyllet alt sæben ud af tøjet, kan du forsigtigt presse det overskydende vand ud. 

 

 Hvordan skal den tørre?

Kjolen bør tørres liggende på en vandret flade i skyggen, det er generelt vigtigt at paillet produkter ikke udsættes for direkte sollys, da det vil få pailletterne til at falme.

Pailletkjolen må ikke stryges eller tørretumbles og det er en god ide altid at være forsigtig med den, så du undgår skader. Når pailletkjolen vaskes, er det forventeligt at nogle pailletter kan falde af. 

 

Læs flere artikler

Sådan vasker og plejer du din strik

26 February 2024

Sådan vasker du din vinterjakke

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os