Efterårets modebillede

Efterårets modebillede

Skrevet af Noella Fashion d. 06 August 2021

Læs om efterårets fashion-tendenser

 

Dette efterårs mode har spor af det år vi har levet under pandemien. Derfor bærer vores Pre Fall-kollektion præg af behagelighed og funktion. Funktion ser selvfølgelig meget forskelligt ud fra person til person, det kan være løse bukser, der er behagelige på kontorpladsen. En stor jakke, der er god til hundeluftning om morgenen. Eller en kjole til en eftermiddags cafétur, hvor sensommerens sidste solstråler skal nydes.

Du vil i kollektionen finde sensommer-items, der lægger op til lag-på-lag, casual outwear, et mix af fine kjoler med rå styles og en masse lækre slå-om-kjoler.  

 

1.  Lag-på-lag

2.  Mix af det fine og det rå

3.  Casual outdoor

4.  Efterårets kjoler

 

 

1. Lag-på-lag

Det tidligere efterår kan både byde på 20 graders solskin eller fem graders kulde. Derfor lægger vores kollektion fra Pre Fall 21 op til at blive brugt kombineret og i flere lag. På den måde kan du nemt justere efter vejret, så du hverken skal fryse eller gå glip af sensommerens sidste solstråler.

Du vil derfor finde skønne kjoler, striktrøjer, strikveste og lækre jakker, der kan kombineres på kryds og tværs.

 

 

 

2. Mix af det fine og det rå

Kollektionen har en masse feminine kjoler med flæser og lette stofmaterialer, men også sweats med et råt print foran eller en jakke med puffy ærmer og bindebånd.

Brug eksempelvis en af vores fine kjoler og tilføj et par højeskaftede støvler og en strik for et cool efterårsoutfit. Eller brug en feminin plisseret nederdel som vores Hamilton Skirt sammen med en rå Hit Statement Sweatshirt.

 

 

 

3. Casual Outdoor

Man kan sagtens iføre sig en jakke uden at skjule outfittet - men i stedet anvende jakken som en del af outfittet. Du skal blot finde en jakke med nogle detaljer og farver, der går godt med resten af din garderobe og på den måde bruge din jakke som et fashion-statement.    

Du kan bære vores Esme Jacket og Hunt Jacket åben, men bundet om livet for at holde varmen og samtidigt ane outfittet under.

 

 

 

4. Efterårets kjoler

Vores Pre Fall-kollektion indeholder en masse kjoler, da det er tiden, hvor vi går fra sommer til efteråret, og derfor kan vejret skifte markant fra dag til dag.

Kollektionens kjoler er fyldt med smukke blomsterprint, men i mere mørke toner. Derudover finder du en masse skønne slå-om-kjoler, som fremhæver din talje og derfor passer til utroligt mange kropstyper.

Det skønne ved slå-om-kjoler er også, at de kan bæres over bukser og på den måde være anvendelige hele efteråret og vinteren. Kig efter Hosk Dress eller Hampton Dress for de perfekte efterårskjoler med slå-om bindebånd.

Tiden mellem sommer og efterår er altid en udfordring at klæde sig på til i forhold til det omskiftelige vejr… Men vi har forsøgt at gøre det lidt nemmere og sjovere at klæde sig på om morgenen med vores Pre Fall 21-kollektion.

 

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os