Følg de nyeste trends - jakkesæt til kvinder

Følg de nyeste trends - jakkesæt til kvinder

Skrevet af Noella Fashion d. 09 August 2021

Læs mere om hvordan du kan style det perfekte suit

Det elegante jakkesæt er ikke længere kun til mænd. Den maskuline stil tilsat feminine elementer har fået en stor plads i modebilledet, hvor blazeren og business bukserne virkelig har fået en stor rolle. Denne stil er fyldt med muligheder hvor du kan sammensætte dit helt eget perfekte look.

Vi vil guide dig igennem hvilke suits, der skal klikkes hjem, men også hvordan du kan mikse og matche jakkesæts-elementerne med resten af din garderobe.


1. Det klassiske sorte suit

2. Det festlige suit

3. Miks og Match

    

   

  1. Det klassiske sorte suit

  Det klassiske sorte suit er altid en sikker vinder, og kan derfor være en god start hvis du er ny i jakkesæt verdenen. Det sorte suit er både perfekt til hverdag med en t-shirt og et par sneakers, men også til fest tilsat en fin clutch og et par stiletter.

  Vores Hunter Blazer og Honor Pants i sort er det perfekte klassiske suit, som både kan dresses op og ned, alt efter anledningen. Honor Pants er det perfekte par habitbukser med flare i benene. Den matchende Hunter Blazer er en klassisk sort dobbeltradet blazer med et cool oversized look, hvilket gør den passer til stort set alle kropstyper.

   

   

   

   

  2. Det festlige suit

  Et suit behøver ikke altid være gråt eller sort. Har du lyst til at skille dig mere ud fra mængden og er glad for farver. Så er vores Forte Blazer og Brooklyn Pants i pink, det perfekte bud til dig. Dette suit kan både bruges til hverdag og blive dresset op til fest.

  Forte Blazer er en klassisk blazer med to lommer foran og et oversized look, hvilket gør at den både passer til hverdag og fest. Vores Brooklyn Pants er en stilsikker vinder. Bukserne er lavet i et blødt materiale så det føles som afslapningsbukser, men er et par habitbukser.

   

   

   

   

  3. Miks og Match

  Hvis du som sagt endnu ikke er helt komfortabel i at skulle bære et fuld suit, kan du til at starte med tilsætte en blazer til et par jeans og en top eller over en kjole. På den måde mikser du også det feminine med det maskuline. Style eventuelt vores Forte Blazer i beige med vores Sofia Jeans, for at skabe et stilsikkert look.

  Sæt dine habitbukser sammen med en skjorte eller en lækker strik til de kolde måneder for et mere afslappet look. Her kan du eventuelt sammensætte vores Honor Pants med vores Jolie Knit, for et casual look.

   

  Læs flere artikler

  Hvem er Noella?

  01 March 2024

  7 favoritter til din fest

  26 February 2024

  Find os på Instagram

  Følg os