Hvilken type jakke skal jeg vælge?

Hvilken type jakke skal jeg vælge?

Skrevet af Noella Fashion d. 11 August 2021

Der er mange krav når det kommer til at skulle vælge en jakke. Skal det være en lang eller en kort jakke? Hvilket materiale skal den være lavet i? Skal den være ensfarvet eller skal den være ternet? Der er en masse ting at tage til stilling til når det kommer til at skulle vælge den perfekte jakke.

Vi har samlet vores forskellige jakketyper herunder, og guider dig igennem hvilken, der passer til dig.


1. Uldfrakker

2. Quiltet

3. Dunjakker

4. Overgangsjakker

5. Outdoor jackets

6. Last season 

 

Uldfrakken

Uldfrakken er et kæmpe must-have i enhver garderobe, og vil derfor altid være et sikkert valg. Uldjakken kan både være den lange frakke i klassisk grå eller sort, men de seneste år har den korte oversized uldfrakke i tern også indtaget modebilledet. Vores uldjakker kommer i en lækker kvalitet og er den perfekte overgangsjakke, som kan holde dig varm hele efteråret. 

Vores Sana Coat i den smukkeste beige farve har dropshoulders, hvilket skaber et fedt oversized look. Den giver et lidt finere look, da den har et oversized blazer fit, derfor passer den også perfekt både til hverdag og til de festlige anledninger.

FIND ULDJAKKER HER

 

 

 

 

 

 

 

Vores Saga Jacket er en cool quiltet jakke, som er perfekt til hverdag. På indersiden er den foret med teddy-materiale, hvilket gør at den er utrolig behagelig at have på. Jakken kommer i farverne olive, navy og teracotta

Rai Jacket er en perfekt overgangsjakke, som har et let og luftigt udtryk. Den har et lidt råt udtryk og er derfor perfekt at style med jeans og en t-shirt. Ønsker du at give lidt modspil til dine kjoler, er den også perfekt at style hertil. 

 

FIND QUILTJAKKER HER

 

 

 

 

 

 

Eliza Puffer er den fedeste lange dunfrakke i den lækreste kvalitet. Den er perfekt til vinter, hvor du kan style den med et par støvler for at give outfittet lidt mere kant. Eliza Puffer dækker det praktiske behov samtidig med at den er rigtig fin og nem at style. 

Hvis du synes vores Eliza Puffer har det perfekte udtryk, men er lidt for lang, skal du kigge på vores Soho Coat, som minder om, men er en anelse kortere. Jakken har det fede puffede-udtryk, og har en aftagelig hætte, samt knapper ned langs fronten. 

Sienna Jacket er en kort dunjakke med et puf-udtryk, hvis du ønsker et mere puffet-udtryk kan du spænde den mere ind i taljen, og derfor kan du stort set selv bestemme hvilket udtryk du ønsker den skal have. Jakken er perfekt til hverdagsbrug, hvor den er fed både at style med bukser eller en kjole

 

FIND DUNJAKKER HER

 

 

 

 

 

 

Hvis du er mere til den korte oversized uldjakke, er det eventuelt vores Viksa Jacket du skal kigge på, eller vores Celine Jacket, som er i familie med Viksa Jacket. De kommer begge i mange forskellige farver og mønstre, og går godt til både bukser og kjoler, og er derfor nem at style. Viksa har en 2-i-1 funktion, og kan altså både bruges som skjorte og som jakke. 

Vores Emily Shirt Coat er en behagelig frakke, der ligesom Viksa både kan bruges som skjorte og som jakke. Emily Shirt Coat har en oversized pasform, med knapper hele vejen ned, hvilket giver den et klassisk frakke-look. Den er derfor både perfekt til hverdagsbrug men også til de lidt mere festlige anledninger.

 

FIND OVERGANGSJAKKER HER

 

 

 

 

 

 

Esme Pile Jacket er den perfekte outdoor jacket, den er lavet i en blanding af quilt og teddy. Jakken har et bindebånd i taljen, hvilket gør at du rigtig fint kan fremhæve din figur. Den passer perfekt ind i hverdagsgarderoben, hvor den er rigtig fin at style med et par jeans.

Etta Pile Jacket er en lignende model, dog er det bare en lang udgave af Esme Pile Jacket. Det er en fed overgangsjakke, der også er lavet i en blanding af quilt og teddy. 

 

FIND OUTDOOR JACKETS HER

 

 

 

 


Sidste års populære Suki Jacket er den fineste korte jakke. Jakken har en aftagelig faux-fur krave. Hvilket gør den er perfekt til både hverdag og festlige anledninger, da du selv kan bestemme jakkens udtryk. 

Vores Rai Jacket er i familie med Viksa jakken. Raijakken er længere end Viksa, samtidig med at den har en mere fittet pasform. Den er rigtig fed at style med et par jeans og en t-shirt, for et stilsikkert look.

 

FIND "LAST SEASONS" HER

 

 

 

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os