De største trends lige nu

De største trends lige nu

Skrevet af Noella Fashion d. 10 October 2023

Efteråret er over os, luften er blevet køligere og bladene skifter farve. Det betyder også en helt ny sæson fyldt med nye farver og varmere påklædning.

Efteråret 2023 byder på et bredt og spændende udvalg af modetendenser, hvoraf nogle er nye og andre er gensyn. Modebilledet i efteråret 2023 er præget af mange forskellige farver. Vi kommer til at se klassiske efterårsfarver såsom sort, brun, beige og hvid, men også stærkere farver som grøn, blå, navy, orange, rose og rød.

Herunder kan du læse om nogle af de største trends lige nu, som du selvfølgelig også kan shoppe hos Noella.  

 

Denim til alle 

Den første uundgåelige trend dette efterår er denim. Vi så denim i foråret og sommeren og det kommer altså også til at blive en af de dominerende trends dette efterår. Vi kommer til at se både jeans, jakker, kjoler og nederdele, særligt lange nederdele.

Hos Noella kan du også shoppe denim til dit efterår, vi har blandt andet vores helt nye Maverick Denim Skirt i farven Vintage Wash, der er en maxi skirt med vidde. Hvis du er på udkig efter en nederdel uden vidde, har vi også vores nye Rory Denim Skirt, der fås i farverne Grey Wash, Dark Blue Washed og Light Blue Washed. Rory fås også som jeans

   

Det formelle look

Ligesom denim er new formal kommet for at gøre comeback i 2023. I Efteråret kommer vi til at se et stort udvalg af smukke jakkesæt og oversized blazere, der kan styles til hverdag og fest. Hos Noella er vi også vilde med det formelle look, her kan du finde blazer-kjoler, jakkesæt og blazere.

Du kan blandt andet finde vores nye blazer-kjole Montana Blazer Dress, der er en super flot sort blazer-kjole med sølv glimmer, der er perfekt til alle efterårets og vinterens fester.

Hvis du er mere til jakkesæt end kjoler, så er Noellas Madison jakkesæt måske noget for dig. Madison jakkesættet fås i den smukkeste blå farve og i sort, begge i jacquard look. Et andet jakkesæt fra Noella er Poppy jakkesættet i farven Electric Blue. Poppy Blazer har et oversized look og passer perfekt sammen med Poppy cargobukser, der fuldender det formelle look. 

Masser af strik

Ingen efterår uden strik. Efteråret 2023 er selvfølgelig fyldt med en masse lækker strik, som er en fast del af efterårsgarderoben, år efter år. Noella har et stort udvalg af flotte striktrøjer og cardigans i høj kvalitet, der kan holde dig varm i efterårskulden.

En af vores mest populære striktrøjer er Liana Knit Sweater. Den fås i et stort udvalg af farvekombinationer, så du kan finde præcis den farve, du bedst kan lide.

En anden populær strik hos Noella er vores Gio Sweater, der også findes i en lang cardigan. Gio kommer, ligesom Liana, i et stort udvalg af farvekombinationer. Farverne Sand Mix Lurex og Beige Mix består begge af klassiske og rolige efterårsfarver. Hvis du er mere til farvestrålende strik, så er farverne Yellow Mix og Soft Blush perfekte til dig, da de består af de fineste rosa og gule nuancer. 

 

Blonder fra top til tå 

Blonder og gennemsigtige detaljer er en anden trend vi kommer til at se i efteråret. Blonder tilføjer et feminint element til ethvert outfit og kan bæres til både hverdag og festlige lejligheder.

Hos Noella finder du mange muligheder for at tilføje blonder til din garderobe i efteråret. Vi har blandt andet vores populære Texas Lace sæt, der fås i farverne sort og rød. Texas findes desuden som kjole i de samme farver.

En anden blondekjole der er populær hos Noella er vores lange Macenna Dress, der har de flotteste blå og grønne farver. Macenna kan nemt styles med et par sneakers eller et par flotte støvler. 

 

Glimmer i mørket 

Glitrende kjoler, tasker og bluser er en anden trend, vi ser hvert efterår og vinter. Palietter og glimmer passer perfekt til enhver festlig lejlighed i de kolde og mørke måneder og kan bruges år efter år.

Noella har et stort udvalg af glitrende kjoler, i forskellige farver og længder. Du kan blandt andet shoppe vores populære Teagan Lg. Dress i hele syv farver. Teagan fås også som taske i tre fine farver.

En anden glitrende kjole fra Noella er vores Verona kjole, der fås i kort og midi, samt farverne Black og Grey/Silver. Verona er super flot og kan styles med et par støvler eller dine yndlings stiletter. 

   

Metallic, guld og sølv

I efteråret og vinteren kommer vi til at se et stort udvalg af metallic. Der er primært tale om guld og sølv, både i form af tøj, sko og accessories.

Hos Noella har vi et flot udvalgt af metallic, her kan du blandt andet finde vores super flotte Nellie Puffer Jacket i farven Silver Metal.

Hvis du leder efter den helt rigtige metallic kjole til efteråret, så er vores Maine Taylor Dress eller Pace Belt Dress måske noget for dig. Maine Taylor Dress er en skøn kort kjole med pufærmer, den  fås i to metalliske farver, Gold/Silver og Lilac/Blue. Pace Belt Dress er en kort jacquard kjole med slå-om effekt, denne fås i farverne: Silver Metal og Black Metal. 

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os