How to style - Bestsellers med de nyeste tasker

How to style - Bestsellers med de nyeste tasker

Skrevet af Noella Fashion d. 11 October 2023

Hos Noella har vi en lang række bestsellers, måske er nogle af dem allerede en del af din garderobe. Herunder har vi samlet inspiration til hvordan du kan style en del af vores bestsellers, sammen med de nyeste tasker, som du finder under pre-orders.

 

Pacific Knit Cardigan  

Pacific Knit Cardigan i farven Blue Mix er en lækker og blød strik i en flot farve. Pacific Blue Mix kan styles sammen med vores nye Blanca Bag Medium i farven Navy/Sand/Blue. De blå farver komplementerer hinanden rigtigt flot og de kan nemt styles hele året rundt, både sammen med jeans og kjoler. Hvis du er mere til en taske i neutrale farver, er Hatly Bag i farven Beige også et fantastisk match til Pacific Cardigan.

 

  Liana Knit Sweater

  Liana Knit Sweater i farven Cream/Black er en absolut bestseller hos Noella. Det er en super blød og smuk striktrøje. Den har en flot balloneffekt i ærmerne og den nederste del af trøjen, der giver et oversized fit. Liana kan styles sammen med vores Brick Compartment Bag i farverne Black og Sand. Brick Bag er en super cool taske i vævet vegansk læder. Liana og Brick Bag er perfekte sammen til efteråret, med Lianas varme og Brick Bags puffy look og skønne farver.

   

   

   Gio Sweater  

   Gio Sweater i farven Rainbow Mix er en af Noellas efterspurgte striktrøjer. Rainbow Mix er en smuk farvekombination, der består af både lilla, lyserøde, gule og brune nuancer. Gio er håndstrikket og består af 53% uld, så du nemt kan holde varmen i de kolde måneder. Gio kan blandt andet styles sammen med vores nye Ella Bag Medium i farven Grey Mix, i den flotteste grå farve. Ella kommer med en kort og lang rem. En anden taske, der er super flot til Gio Sweater, er Bella Bag i farven Grey. Bella har en bredere justerbar rem. Begge tasker har flotte grå farver, der komplimenterer Gio Sweaters lilla nuancer. Både Bella og Ella er en god størrelse taske, at have med på farten i hverdagen. 

    

   Briston 

   En anden bestseller hos Noella er vores Briston-sæt i farven Bottle Green, der er en skøn mørkegrøn farve til efteråret. Briston kan styles sammen med endnu en af vores nye Blanca Multi Compartment farvekombinationer, nemlig Croco/Mint/Purple Mix. Denne taske passer super godt til Briston-sættet, men sin mintgrønne farve og sit mørkegrønne krokodilleskinds look. Derudover har Blanca Bag en lys lilla lomme foran på tasken, som bryder rigtig flot med de grønne nuancer. Hvis du er på udkig efter en mere afdæmpet taske, at style dit Briston-sæt med, er Mia Bag i farven Brown en rigtig god mulighed.

    

      Pastis Long Dress  

      Pastis Long Dress i farven Mint er en skøn kjole med trekvart pufærmer. Pastis kan styles sammen med vores helt nye Hatly Bag i farven Offwhite. Kjolens mintgrønne farve passer perfekt sammen med Hatlys lyse flettede udseende. En anden af Noellas nye tasker, der kan styles sammen med Pastis Long Dress, er Dea Bag i farven Camel. Denne taske kommer med to remme, så den nemt kan tilpasses dine behov.

       

       

      Pina Aya Wrap Dress  

      Pina Aya Wrap Dress i farven Gold Mix er den flotteste sorte kjole med smukke detaljer, fremstillet i 100% polyester jacquard. Denne kjole kan styles sammen med vores nye Hatly Bag i farven Black eller Beige. Begge farver klæder Pina Aya rigtig godt. Taskens yderside består af flettet faux suede, der komplimenterer Pina Aya og nemt kan styles både til hverdag og festlige lejligheder.

       

       Pastis Ruffle Dress  

       Pastis Ruffle Dress er også en af Noellas bestsellers. Pastis Ruffle er en sort kort kjole, der nemt kan styles på mange måder, både til hverdag og fest. For et flot hverdagslook kan Pastis styles sammen med vores Ella Bag Medium i farvekombinationen Army/Black Mix. For et mere festligt look, kan denne kjole styles sammen med Noellas Teagan Crossover Bag i farven Black Mix eller Royal Blue. Teagan er en utrolig flot taske fyldt med farverige palietter.

        

        Læs flere artikler

        Hvem er Noella?

        01 March 2024

        7 favoritter til din fest

        26 February 2024

        Find os på Instagram

        Følg os