Efterår i farver

Efterår i farver

Skrevet af Noella Fashion d. 10 October 2023

Efterårets modebillede er fyldt med smukke farver og styles. Vi kommer til at se de klassiske efterårsfarver som sort, brun og grå, men særligt farverne rød, blå og grøn kommer til at præge efterårets mode.

Herunder kan du se nogle af vores mest efterspurgte striktrøjer og sæt dette efterår. 

Liana Knit Sweater

Liana Knit Sweater fås i et stort udvalg af smukke farvekombinationer og er med god grund en af Noellas bestsellers. Liana sweateren er en super blød striktrøje, der er fremstillet i 40% acrylic, 30% polyamide og 30% mohair. En ting der gør denne trøje helt speciel er den flotte balloneffekt i bunden af trøjen og den nederste del af ærmerne, der giver et oversized fit. En meget smuk strik at gå gennem efteråret med, som nemt kan styles på mange forskellige måder. 

Rona Ella Knit Sweater

En anden populær strik fra Noella er Rona Ella Knit Sweater. Rona Ella er den lækreste strik fremstillet i 60% acrylic, 20% mohair, 10% wool, 10% nylon. Denne striktrøje er ikke kun varm og blød, den er også lavet i de smukkeste pastelfarver, der kan bruges året rundt. 

 

 

 

Gio Sweater

Noella Gio Sweater, er endnu en strik, der ligger blandt Noellas bestsellers. Den er håndlavet og består af 53% uld, hvilket gør den dejlig varm og blød. Gio Sweateren findes i mange forskellige farvekombinationer, hvoraf Brown Mix og Multi Mix er nogle af de mest populære. Blusen er perfekt til efteråret, både med sine skønne farver og varme. 

Gio Cardigan

Gio findes også i cardigan. Den er ligesom sweateren fremstillet i 53% uld og er selvfølgelig også en bestseller hos Noella. Den høje kvalitet sikrer at Gio er blød og dejlig varm. Gio Cardigan fås i et stort udvalg af flotte farvekombinationer, der alle er perfekte til efteråret. Den har et oversized fit, med ribkant i ærmerne og bunden. 

Fora Knit Cardigan 

Fora Knit Cardigan, er en tidløs cardigan med feminine ballonærmer. Den er tætstrikket og kan bruges året rundt. Fora Knit Cardigan findes i et stort udvalg af farver, hvoraf de mest populære er White og Sand. Cardiganen har en bred ribkant i ærmerne og langs kanten hele vejen ned, som får den til at sidde flot. Cardiganen er fremstillet i 58% acrylic, 20% wool, 12% nylon, 10% mohair. 

Joseph Cardigan Solid

Joseph Cardigan Solid er en behagelig cardigan med et oversized fit. Den fås i et stort udvalg af farver. Det særlige ved denne cardigan er, at den er strikket på store pinde. Det giver den et let og luftigt udtryk og gør den super fin til de lidt lunere måneder. Joseph Cardigan er fremstillet i 30% mohair, 40% acrylic, 30% nylon.

Pacific Knit Cardigan

Pacific Knit Cardigan er en af Noellas populære cardigans. Den fås i to smukke farvekombinationer, blue mix og camel mix, der begge kan bruges året rundt. Pacific Knit lukkes med knapper foran og er fremstillet i 40% acryl, 30% polyamide, 30% mohair. 

 

Briston suit

Briston suit er et af Noellas efterspurgte sær.t Briston sættet består af blondebukser og en transparent blondeskjorte og fås i flere forskellige farver. Sættet kan styles med et par høje hæle til fest eller med et par sneakers til hverdag. Briston er fremstillet i 65% nylon, 35% cotton. 

Kiana Knit sæt

Et andet bestseller sæt fra Noella, er Kiana Knit sæt. Det er det lækreste todelte sæt, der fås i flere forskellige farver og overdelen findes både som sweater og cardigan.  Kiana Knit sættet er fremstillet i 44% acrylic, 26% polyamide, 20% mohair, 10% wool, hvilket gør det behageligt og varmt i efterårskulden.

 

Læs flere artikler

Hvem er Noella?

01 March 2024

7 favoritter til din fest

26 February 2024

Find os på Instagram

Følg os